Black hair kapper in Rotterdam

Als u op zoek bent naar een black hair kapper in Rotterdam dan bent u van harte welkom in onze kapsalon. Wij zijn ervaren in het behandelen van sterk krullend haar en kroeshaar. Sterk krullend haar en kroeshaar heeft een compleet andere haarstructuur dan stijl haar. In vergelijking met Aziatisch haar en Europees haar hebben sterke krullen en kroeshaar dan ook andere verzorging nodig. Binnen onze kapsalon hebben wij speciale tools en accessoires om uw haar te kunnen behandelen. U bent bij ons van harte welkom voor een haarbehandeling of nieuw kapsel. Wilt u uw haar relaxen of bent u op zoek naar een nieuwe haarstijl zoals box braids in Rotterdam? Wij kijken graag met u mee voor een passende look. Maak een afspraak via onze website of bel naar onze salon. 

Afspraak voor haar verzorging

Waarbij het belangrijk is om uw haar goed te verzorgen, is dit bij schadelijke behandeling extra belangrijk. Wanneer u uw haar vaker laat relaxen of een andere soortgelijke behandelingen ondergaat, is een verzorgende behandeling zeer belangrijk. Omdat kroeshaar een sterk krullende eigenschap heeft, is het heel breekbaar. Om dun en breekbaar haar te beschermen kunt u speciale maskers en andere beschermende behandelingen inplannen. Wij weten wat uw haar nodig heeft. Vraag voor een Black hair kapper in Rotterdam dan ook zeker naar ons, voor passend advies.

Black hair kapper Rotterdam

Verschillende haarstijl mogelijkheden

Bij ons kunt u verschillende behandelingen inplannen. Een knipbeurt of alleen verzorging van uw haar is mogelijk, zo ook een make over. Om uw haar te ontlasten zijn braids (vlechten) zeker aan te raden. Omdat braids enige tijd in het haar blijven zitten kan het haar zich herstellen. Een mooie methode is Fulani hair, box braids, feed in braids en ook voor Cornrows in Rotterdam kunt u bij ons terecht. Wanneer uw haar gezond is, kan een relax behandeling heel mooi en fijn zijn. Welke haarstijl het beste bij u past, is helemaal afhankelijk van de conditie van uw haar en uw voorkeur. Op zoek naar een Black hair kapper Rotterdam? Kom zeker langs voor een afspraak en vraag naar de mogelijkheden. 

Menu
×