Box braids laten zetten in Rotterdam

Wilt u box braids in Rotterdam laten zetten? Bij ons kunt u verschillende soorten haarstijlen laten invlechten. Afhankelijk van uw voorkeur kunnen wij vlechten of braids zetten in verschillende stijlen. Box braids heten zo omdat dit vlechten zijn die los van de huid hangen, het haar wordt in een box gevlochten. Door scheidingen zijn de verschillen tussen de boxen te zien. Bij ons is het mogelijk om de box braids in verschillende vormen en formaten te vlechten. Het is mogelijk om de box braids in een vierkantje te laten vlechten, om het in een rondje te laten vlechten of zelfs een driehoek. Samen met u kunnen we kijken naar alle patronen en mogelijkheden die bij u passen.Afhankelijk van uw voorkeur en eventuele styling tips die wij bespreken, kunnen wij een perfecte look creëren. Kom voor box braids in Rotterdam zeker bij ons op bezoek. 

Box braids in Rotterdam

Zoek u een geschikte black hair kapper in Rotterdam? Dan bent u van harte welkom in onze kapsalon. Wij hebben een professioneel team die jarenlange ervaring heeft in het behandelen van sterk krullend haar en kroeshaar. Afhankelijk van uw voorkeur kunnen wij vlechten of braids zetten in verschillende stijlen. Het laten vlechten van box braids is binnen onze kapsalon ontzettend populair. Het voordeel van box braids is dat het redelijk snel in te vlechten is. Deze stijl blijft dan ook wel even in het haar zitten. 

Box braids Rotterdam

Cornrows en box braids in Rotterdam

Bij ons kunt u verschillende soorten braids (vlechten) en dus box braids in Rotterdam laten zetten. Wij kijken graag met u mee naar de beste look die bij u past. Wij houden ook rekening met uw haartype, de staat van uw haar en de verzorging die de look nodig heeft. Het laten zetten van box braids is een haarstijl die uw haar kan laten herstellen. In tegenstelling tot het stijlen en relaxen van het haar, kan uw haar door middel van braids herstellen. Omdat braids op verschillende manieren gezet kunnen worden kan altijd een passende stijl gezet worden. Een andere stijl die ontzettend mooi lijkt en vriendelijk is voor uw haar is het laten zetten van cornrows. Voor het laten zetten van Cornrows in Rotterdam bent u dan ook van harte welkom.

Menu
×