Cornrows laten zetten in Rotterdam

Wilt u cornrows in Rotterdam laten zetten? Dan bent u bij onze salon aan het goede adres. Cornrows zetten wij op een traditionele manier waarbij wij het haar heel dicht bij de hoofdhuid vlechten. Het is een haarstijl die al eeuwenlang populair is. Wij kunnen de stijl relatief snel zetten, waardoor u snel en lang plezier heeft van uw cornrows in Rotterdam. Afhankelijk van het soort cornrow die u laat zetten en de verzorging, is het mogelijk om de cornsrows tot wel 3 à 4 weken te laten zitten. U kunt cornrows en andere soorten braids (vlechten) bij ons op verschillende manieren laten zetten. Voor bijzondere Cornrows in Rotterdam kunt u zeker bij ons terecht. 

Cornrows in Rotterdam

Cornrows zijn vlechten die dicht op de huid gevlochten worden. Het is een fijne manier om uw haar mooi te stijlen waarbij uw haar niet beschadigd raakt. Wij kunnen cornrows in verschillende diktes zetten. Daarbij zijn natuurlijk verschillende modellen mogelijk. Naast het gebruik van uw eigen haar, kunnen wij synthetisch haar toevoegen. Hierdoor zijn uniek variaties mogelijk en kan uw haar voller worden gemaakt. We kunnen de rijen recht naar achteren laten lopen of juist bepaalde figuren maken. Omdat veel mogelijk is kijken wij dan ook graag met u naar de mogelijke stijlen die goed bij u passen. Voor cornrows in Rotterdam bent u dus bij ons zeker aan het goede adres. 

Cornrows Rotterdam

Cornrows en box braids

Naast het laten zetten van cornrows in Rotterdam kunt u met veel andere wensen bij ons terecht. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een andere stijl zoals box braids in Rotterdam, dan kunt u verschillende stijlen box braids bij ons laten zetten. Het voordeel van zowel cornrows als boxbraids is dat het minder tijd in beslag neemt dan andere haarstijlen. De klassieke box braids hebben een vierkante haarverdeling, dit is redelijk snel te vlechten. Het is dan ook nog een hele fijne haarstijl om te onderhouden. 

Menu
×